top of page

Hands On

Consulting by Smith ble startet i 2021 for å bistå bedrifter med salgsledelse og prosjektledelse innen event, underholdning og reiselivet. Ofte er det slik at man har ideen og strategien klar, men rett og slett ikke kapasiteten, kunnskapen eller lysten selv til å ta selve salgsprosjektet. 

 

Kanskje du har et team som trenger hjelp til øke salgsresultatene sine? Men du vet ikke helt hvor du skal starte, eller hvilket segment du skal starte med for å øke salget ditt? Hva er strategisk riktig å satse på? Hvor skal du legge kruttet? Det er så mange ting som skal på plass, og det kan være lurt å ha en ekstern resurs som holder i denne prosessen

 

Med over 20 års erfaring innen salg, salgsledelse og prosjekt arbeid har jeg kompetansen, og nettverket som skal til for at vi sammen lykkes. Noe som igjen vil synes på din omsetning, at vi sammen har skapt gode resultater.
 

Det er det det handler om, resultater, og menneskene som gjør det. Så mens du gjør det du er god på, så skal jeg gjøre det jeg er god på! 

Hei

Jeg heter Lise Annett Smith, er født i Bergen i 1979 og flyttet til Oslo da jeg var 2 år. Siden har jeg for det meste holdt med på Østlandet, nå er jeg bosatt i Bærum på Slependen sammen med min kjæreste og vår sønn. 

Jeg er en sterk relasjonsbygger som tror på at de riktige og gode relasjonene vil styrke salget ditt. Jeg har bred erfaring både som leder og medarbeider innen Horeca/Reiselivet/Underholdning og event bransjen. Dette har gjort at mine styrker er å være løsningsorientert og service innstilt under hele salgsprosessen for å hjelpe kunder og samarbeidspartnere til å ta de riktige beslutningene underveis som vil være gode for begge parter.

En gang fikk jeg et spørsmål på et salgskurs; Hva samler du på, Lise?  Jeg svarte: Mennesker. Det er ganske beskrivende for meg som person. Jeg samler på folk!  

 

Når jeg har fri er jeg på hytta i Nittedal, Knertehytta. Eller du finner meg i en sal hvor jeg danser Zumba enten som elev eller instruktør.

2C59CCEF-8F28-42CB-B6A2-35AC5570E44B.jpg.heic
bottom of page